Online Inspiratiesessie Slaap je Fit!

Bewustwording, Inspiratie, Activatie

Gun jouw medewerkers dit gezonde cadeau

N

Online Inspiratie

Online werken vermoeidend? Deze slaap inspiratiesessie geeft juist een boost van nieuwe energie! 

N

Verdient zich terug

Medewerkers die beter slapen verzuimen minder en zijn productiever

N

Vernieuwend

Eyeopeners over slaapfasen, bioritme, regulatiesystemen in het brein en meer

N

Op maat & snel resulaat

Op maat gemaakt voor uw (ploegendienst)medewerkers. Door simpele tips een betere slaapkwaliteit

Healthy Sleep = Healthy Business

Slapen hebben we allemaal hard nodig, waarom zouden we het dan niet prioriteren en optimaliseren?

In plaats van een interactieve workshop Slaap je Fit! van 2.5 uur liever in een korte tijd bewustzijn creëren omtrent het belang van goed slapen en het kiezen voor vitaliteit? In de inspiratiesessie Slaap je Fit! wordt in 1 uur tijd de eerste stap gezet naar het prioriteren van slaap en een uitgerust leven. Een maand later plannen we de follow-up sessie voor verdieping en het delen van ervaringsverhalen. Eventueel kunnen medewerkers die behoefte hebben aan meer maatwerk zich na de inspiratiesessie inschrijven voor individuele online slaaptherapie voor het oplossen van slaapproblemen.

Sleep Wellness Consultancy biedt een online slaap inspiratiesessie aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en brengt het gesprek op gang, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Wat is een inspiratiesessie Slaap?

Feiten, cijfers en slaaptips

In de inspiratiesessie ‘Slaap je Fit!’ worden deelnemers meegenomen in de wondere wereld van de slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en vitaliteit en de belangrijkste tips voor beter slapen. De follow-up sessie zorgt voor verdieping en de kracht van herhaling. Medewerkers worden uitgenodigd een slaaplogboek bij te houden en te delen wat wel/niet werkt voor hen.

Voor iedereen geschikt

Wel of geen slaapproblemen, de sessie zal inzichten geven waar deelnemers de rest van hun leven, dag en nacht, baat bij kunnen hebben. 

Meer 'in control' over de slaap

Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier in het dagelijks leven. 

De onderwerpen die aan bod komen

  • slaapfasen
  • slaapbehoefte per leeftijd
  • effect slaap op fitheid en gezondheid
  • eyeopeners, slaapfeitjes
  • invloed stress(hormonen) op slaap
  • melatonine baat het niet, schaadt het niet?
  • microslaapjes (veilig in het verkeer)
  • gouden slaaptips

Reacties deelnemers

Annemieke heeft voor IPG Mediabrands een ontzettend leuke inspiratiesessie ‘Slaap je fit’ gegeven, in een week die voor ons bedrijf in het teken stond van vitaliteit. Het was een interactieve workshop waarin theorie over ons brein zich afwisselde met praktische tips en oefeningen om een betere slaap kwaliteit te creëren. Heel erg leerzaam en interessant en vol enthousiasme gegeven!

Louise van Olst

Legal & Business Support Manager, IPG Mediabrands

Annemieke was onlangs bij ons bezoek en om onze kennis omtrent gezonder te slapen te verbreden. Ondanks dat wij zelf dagelijks bezig zijn met mensen gezonder en beter te laten slapen hebben we weer enorm veel geleerd van haar “Slaap je fit” workshop. De uren vlogen voorbij en er was voldoende ruimte om de verdieping op te zoeken. Bedankt Annemieke voor de interessante workshop en de enthousiasme die we kregen van jouw passie omtrent gezonder slapen!

Bret van den Eshof

Online Marketeer, Morgana Nederland B.V.

Annemieke Deiman heeft voor ons bedrijf een online inspiratiesessie over Slaap gehouden. In totaal hebben 70 medewerkers aan deze sessie deelgenomen. In een half uur vertelde Annemieke over de wondere wereld van slaap en gaf zij tips en trucs voor een goede nachtrust. Zelf was ik van jongs af aan een slechte slaper, met moeite sliep ik 6 uur per nacht. Tijdens de sessie hoorde ik allerlei tips van Annemieke wat je kunt doen om je nachtrust te verbeteren. Door het toepassen van enkele tips, is mijn nachtrust aanzienlijk verbeterd en slaap ik zelfs meerdere nachten per week 7 uur! Hierdoor voel ik me overdag fitter en heb ik meer energie. Kortom; ik heb veel baat gehad bij de inspiratiesessie!”

Simone van de Beek

P&O Medewerker, Unive

Gisteren een workshop Slaap je fit! Kan dat? Ja, je bent niet de enige die regelmatig slecht slaapt. In een interactieve workshop nam Annemieke ons mee in de wereld van slapen en slaapproblemen. Helder uitleg hoe het werkt, welke factoren zijn van belang voor goed slapen? En wat zijn gevolgen als je niet de slaap krijgt die je nodig hebt? Gelukkig kun je er zelf veel aan doen: muttige tips uitgewisseld en zelfs een korte oefening ontspannen gedaan. Nu nog de nodige stappen zetten in je dagelijks ritme, dat gaat niet vanzelf, maar als het lukt kun er je wel levenslang plezier van hebben!

Jaap van Os

Onderzoeker, Wageningen Universiteit

Bedrijven die je voor gingen

Vragen over de online inspiratiesessie Slaap je Fit?