Live hulp bij slaapproblemen

Verbeter je slaap in 60 minuten! (online groepstraining)

Slaap je Fit!

Wake up en start met leven! Want tijdens deze livesessie ga je alles leren over (beter) slapen zodat je fitter, met meer energie en minder stress leert leven.

Voorkom gezondheidsklachten

Een verminderde slaapkwaliteit heeft enorme gevolgen voor je gezondheid. Slaap je al enige tijd slecht? Of kom je moeilijk in slaap? Neem het heft in eigen hand zodat jij weer in controle komt.

Krijg weer controle over je slaap

Niets is vervelender dan het gevoel hebben dat je niks kunt doen aan een slecht slaapritme. Het is een vicieuze cirkel. Doorbreek die patronen en claim je nachtrust.

Verbeter je slaap in 45 minuten

Je weg naar een gezonde nachtrust en een leuker leven begint hier. Want tijdens de livesessie ‘hulp bij slaapproblemen’ ga je direct aan de slag om je slaap te verbeteren. Na 45 minuten weet jij precies hoe jij je nachtrust weer kunt pakken.

Het is tijd voor verandering!

Ik help je graag bij het verbeteren van je slaap

Slaap is één van de belangrijkste pijlers als het gaat om een goede gezondheid. Tijdens je nachtrust verwerk je, herstel je en laad je op voor de volgende dag. Factoren als stress, een verstoord bioritme en onregelmatig werken kunnen je nachtritme en je slaapkwaliteit verstoren. Een probleem dat ontzettend veel voorkomt. Toch hoeft het verbeteren van je slaap niet moeilijk te zijn. In een livesessie van 45 minuten + 15 minuten Q&A help ik je graag op weg!

Wat ga je leren tijdens de livesessie?

Je leert alle ins en outs over de verschillende slaapfasen

We behandelen de slaapbehoefte per leeftijd

We pakken de oorzaken van een slechte nachtrust erbij

Ik neem je mee in mijn jarenlange ervaring als slaapprofessional en deel ervaringsverhalen, eyeopeners en slaapfeitjes

Ik vertel je of het zin heeft melatonine te slikken

Je leert alles over mindset en de invloed van stress en/of hormonen

We gaan uiteraard aan de slag met optimalisatie van je slaap en pakken je slaapkamer aan voor meer comfort

Je kunt al jouw vragen stellen over slaap en gezondheid tijdens de Q&A

Is de livesessie iets voor jou? 

Als je erover nadenkt om deel te nemen aan de livesessie dan wil ik je als eerst feliciteren. Wat goed dat je overweegt om je slaap te verbeteren en daarmee dus je leven een beetje fijner te maken! Twijfel je nog om deel te nemen aan de livesessie? Hier vind je een aantal doelen waar we mee aan de slag gaan tijdens de livesessie. Zit er een doel voor jou bij? Doe dan gewoon lekker mee! Je krijgt er geen spijt van. Dit is hét begin van een uitgerust leven.

Wil jij de kwaliteit en de duur van je slaap verbeteren?

Ja, ik doe mee!

Wil jij uitgerust wakker worden?

Ja, ik doe mee!

Wil jij je fitter en blijer voelen?

Ja, ik doe mee!

Wil jij gezondheidsklachten door een slechte slaap voorkomen?

Ja, ik doe mee!

Wil jij leren omgaan met stress?

Ja, ik doe mee!

Wil jij meer kennis over slaap?

Ja, ik doe mee!

Wil jij meer (of weer) controle over je slaap?

Ja, ik doe mee!

Je slaap verbeteren met Annemieke Deiman

Leer van mijn jarenlange ervaring en expertise als slaapprofessional

Hi! Ik ben Annemieke en ik heb Sleep Wellness Consultancy in 2015 opgericht. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik gepassioneerd om mijzelf te ontwikkelen als gezondheidsprofessional en de wereld beter te laten slapen. Ook omdat ik zelf heb ervaren hoeveel impact slecht slapen op het dagelijks leven kan hebben.

Even terug naar het begin. Ik heb een master in de Psychologie en ben onder andere gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-i). Al een aantal jaren deel ik holistische kennis over slaap, voeding, mindset en gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je mij zeker in een van mijn workshops of tijdens de livesessie zal horen zeggen.

Met praktische handvatten en een luisterend oor help ik mensen binnen allerlei beroepsgroepen en via online webinars en slaapcoaching op weg naar een gezonde nachtrust. Mijn doel is mensen zelf weer controle te laten ervaren over de slaapkwaliteit en slaapduur. Op naar een fitter en uitgerust leven!

Geef je nu op voor de volgende online slaaphulp sessie op (datum) voor maar €49,95