Workshop Ploegendienst & Slaap

Bewustwording, Inspiratie, Activatie

‘Slaap Goed Werk Veilig’

N

Op maat gemaakt

Een slaaptraining geschikt voor jouw medewerkers met extra aandacht aan werken in ploegen en veiligheid

N

Verdient zich terug

Medewerkers die beter slapen verzuimen minder, zijn productiever en werken veiliger

N

Vernieuwend

Eyeopeners over hoe beter te slapen rondom de ploegen en slaapproblemen te voorkomen

N

Snel resulaat

Medewerkers worden geactiveerd en voelen zich meer in controle over de slaap

Slaapproblemen bespreekbaar maken

Weinig medewerkers melden slaapproblemen bij de werkgever

Vooral in masculine bedrijven is het nog een taboe om te praten over vermoeid zijn en slaapproblematiek. Mensen die slaapproblemen, zoals slapeloosheid, ervaren zijn vaker ziek, hebben concentratieproblemen, stemmingswisselingen en maken meer fouten en ongelukken.

Sleep Wellness Consultancy biedt een slaapworkshop aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en brengt het gesprek op gang, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Wat is een slaapworkshop?

Feiten, cijfers en slaaptips

In de slaapworkshop ‘Slaap je Fit! In Ploegen’ worden deelnemers bewust gemaakt van het belang van goed slapen voor veilig werken, hoe slaapproblemen te voorkomen en de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit.

Interactief, bewustwording, teambuilding

De slaaptraining is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding. Er wordt gewerkt in kleine groepen om open en veilig ervaringen te kunnen delen.

Meer 'in control' over de slaap

Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap en hebben handvatten hoe beter te slapen rondom de ploegendiensten.

Groepsrapportage Slaap

Huidige slaapproblemen worden anoniem in kaart gebracht en het effect van de workshop op de slaapkwaliteit en slaapduur van de deelnemers zal door middel van een groepsrapportage voor de werkgever inzichtelijk worden gemaakt.

Reacties deelnemers

Ds Smith De Hoop Paper mill te Eerbeek kijkt dankbaar terug op de trainingen die Annemieke heeft verzorgd. Het gaat over slaap, maar stiekum over veel meer. Dank Annemieke, want dit helpt velen achtt! Gelukkig hebben we afgesproken dat je binnenkort weer terugkomt om nieuwe vragen die al lerende ontstaan, te beantwoorden.

Robert Jespers

HSEQ Manager, Ds Smith De Hoop Paper

Annemieke was onlangs bij ons bezoek en om onze kennis omtrent gezonder te slapen te verbreden. Ondanks dat wij zelf dagelijks bezig zijn met mensen gezonder en beter te laten slapen hebben we weer enorm veel geleerd van haar “Slaap je fit” workshop. De uren vlogen voorbij en er was voldoende ruimte om de verdieping op te zoeken. Bedankt Annemieke voor de interessante workshop en de enthousiasme die we kregen van jouw passie omtrent gezonder slapen!

Bret van den Eshof

Online marketeer, Morgana Nederland B.V.

Annemieke heeft onlangs een eerste workshop gegeven bij ons op het werk. Met hele simpele tips, waaraan ik zelf nooit had gedacht, slaap ik toch al een stuk beter! Helaas kan de volgende geplande workshop ivm corona niet doorgaan, maar kijk al uit naar de volgende!

Jose Gerritsen

Planner, Neenah Coldenhove

Gisteren een workshop Slaap je fit! Kan dat? Ja, je bent niet de enige die regelmatig slecht slaapt. In een interactieve workshop nam Annemieke ons mee in de wereld van slapen en slaapproblemen. Helder uitleg hoe het werkt, welke factoren zijn van belang voor goed slapen? En wat zijn gevolgen als je niet de slaap krijgt die je nodig hebt? Gelukkig kun je er zelf veel aan doen: muttige tips uitgewisseld en zelfs een korte oefening ontspannen gedaan. Nu nog de nodige stappen zetten in je dagelijks ritme, dat gaat niet vanzelf, maar als het lukt kun er je wel levenslang plezier van hebben!

Jaap van Os

Onderzoeker, Wageningen Universiteit

Bedrijven die je voor gingen

Vragen over de Workshop Ploegendienst en Slaap of een offerte op maat?