Sleep Wellness Consultancy

Annemieke Deiman

Psycholoog I Slaapexpert I Trainer

Hoi, Ik ben Annemieke Deiman. Mijn missie is om de wereld beter te laten slapen. Ik help organisaties aan uitgeruste medewerkers en coach jou naar de optimale slaap. Slaap je Fit!

Over SWC

Sleep Wellness Consultancy is in 2015 opgericht door Annemieke Deiman. Annemieke heeft een universitair diploma Psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2006) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer, Behavioural Sleep Medicine en Cognitivie Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-i).  Na vijf jaar in de arbo-wereld gewerkt te hebben als consultant vitaliteit & gezondheid heeft zij haar eigen bedrijf opgericht om aan de slag te gaan als slaappsycholoog, trainer en leefstijlcoach. In eerste instantie op de Antillen en sinds 2018 in Nederland.

Annemieke deelt haar holistische kennis over slaap en gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of tijdens individuele consulten zult horen zeggen. Met praktische handvatten en een luisterend oor helpt Annemieke mensen op weg naar een uitgeruster leven. Zelf weet ze wat het is om slaapproblemen te ervaren, maar nu slaapt ze (bijna) altijd goed!

 

Kernwaarden

Slapen = Basisbehoefte

Slapen is een primaire levensbehoefte. Je kan fanatiek sporten en gezond eten, maar als je niet goed slaapt, voel je je alsnog niet vitaal. Je lichaam herstelt het beste tijdens de slaap. Je slaap niet voor niets een derde van je leven!

Beter Slapen = Beter Leven

Door het optimaliseren van de slaapkwaliteit en slaapduur wordt de kwaliteit van leven verhoogd. Een gezonde nachtrust is nodig voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Healthy Sleep = Healthy Business

Werknemers die goed slapen zijn productiever, werken veiliger en verzuimen minder dan hun collega’s met slaapproblemen. Investeren in een gezonde slaap bij (ploegendienst)medewerkers loont.

Missie

De missie van Sleep Wellness Consultancy is om mensen ‘wakker te laten worden’ en bewustzijn te creëren omtrent het belang van het prioriteren van slaap. Door betere uren slaap ervaren mensen een hogere kwaliteit van leven en worden ziekten voorkomen. Sleep Wellness Consultancy wil door middel van trainingen en coaching over het onderwerp slaap bijdragen aan een positieve beweging in de maatschappij.

Neem contact op met Annemieke van Sleep Wellness Consultancy