Workshop Slaap je Fit!

Bewustwording, Inspiratie, Activatie

Gun jouw medewerkers dit gezonde cadeau

N

Op maat gemaakt

Een slaaptraining geschikt voor jouw medewerkers met extra aandacht aan thema’s die intern spelen

N

Verdient zich terug

Medewerkers die beter slapen verzuimen minder en zijn productiever

N

Vernieuwend

Eyeopeners over slaapfasen, bioritme, regulatiesystemen in het brein en meer

N

Snel resulaat

Medewerkers worden geactiveerd en voelen zich meer in controle over de slaap

Slaapproblemen bespreekbaar maken

Weinig medewerkers melden slaapproblemen bij de werkgever

Vooral in masculine bedrijven is het nog een taboe om te praten over vermoeid zijn en slaapproblematiek. Mensen die slaapproblemen, zoals slapeloosheid, ervaren zijn vaker ziek, hebben concentratieproblemen, stemmingswisselingen en maken meer fouten en ongelukken.

Sleep Wellness Consultancy biedt een slaapworkshop aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en brengt het gesprek op gang, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Wat is een slaapworkshop?

Feiten, cijfers en slaaptips

In de slaapworkshop ‘Slaap je Fit!’ worden deelnemers meegenomen in de wondere wereld van de slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en vitaliteit en de belangrijkste tips voor beter slapen.

Interactief, bewustwording, teambuilding

De slaaptraining is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding. Er wordt gewerkt in kleine groepen om open en veilig ervaringen te kunnen delen.

Meer 'in control' over de slaap

Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier in het dagelijks leven. 

Groepsrapportage Slaap

Huidige slaapproblemen worden anoniem in kaart gebracht en het effect van de workshop op de slaapkwaliteit en slaapduur van de deelnemers zal door middel van een groepsrapportage voor de werkgever inzichtelijk worden gemaakt.

Reacties deelnemers

Annemieke heeft voor IPG Mediabrands een ontzettend leuke inspiratiesessie ‘Slaap je fit’ gegeven, in een week die voor ons bedrijf in het teken stond van vitaliteit. Het was een interactieve workshop waarin theorie over ons brein zich afwisselde met praktische tips en oefeningen om een betere slaap kwaliteit te creëren. Heel erg leerzaam en interessant en vol enthousiasme gegeven!

Louise van Olst

Legal & Business Support Manager, IPG Mediabrands

Annemieke was onlangs bij ons bezoek en om onze kennis omtrent gezonder te slapen te verbreden. Ondanks dat wij zelf dagelijks bezig zijn met mensen gezonder en beter te laten slapen hebben we weer enorm veel geleerd van haar “Slaap je fit” workshop. De uren vlogen voorbij en er was voldoende ruimte om de verdieping op te zoeken. Bedankt Annemieke voor de interessante workshop en de enthousiasme die we kregen van jouw passie omtrent gezonder slapen!

Bret van den Eshof

Online marketeer, Morgana Nederland B.V.

Annemieke heeft onlangs een eerste workshop gegeven bij ons op het werk. Met hele simpele tips, waaraan ik zelf nooit had gedacht, slaap ik toch al een stuk beter! Helaas kan de volgende geplande workshop ivm corona niet doorgaan, maar kijk al uit naar de volgende!

Jose Gerritsen

Planner, Neenah Coldenhove

Gisteren een workshop Slaap je fit! Kan dat? Ja, je bent niet de enige die regelmatig slecht slaapt. In een interactieve workshop nam Annemieke ons mee in de wereld van slapen en slaapproblemen. Helder uitleg hoe het werkt, welke factoren zijn van belang voor goed slapen? En wat zijn gevolgen als je niet de slaap krijgt die je nodig hebt? Gelukkig kun je er zelf veel aan doen: muttige tips uitgewisseld en zelfs een korte oefening ontspannen gedaan. Nu nog de nodige stappen zetten in je dagelijks ritme, dat gaat niet vanzelf, maar als het lukt kun er je wel levenslang plezier van hebben!

Jaap van Os

Onderzoeker, Wageningen Universiteit

Bedrijven die je voor gingen

Vragen over de Workshop Slaap je Fit of een offerte op maat?