Leefstijlcoach voor bedrijven

Verbeter vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Laagdrempelig

Bij het (online) inloopspreekuur vitaliteit kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier terecht met al hun gezondheidsvragen

Voorkom verzuim

Praten helpt! Over stress, burn-out, work-life balance, prive zorgen, beweging, voeding, alcohol, roken, drugs, afvallen, slaapproblemen etc.

Motiveer en activeer

Samen zetten we stappen richting vitaliteit en meer plezier in het dagelijks leven. Medewerkers voelen zich weer ‘in control’.

Healthy People = Healthy Business!

Medewerkers worden in hun kracht gezet, ervaren meer werkplezier en zijn productiever.

Het is tijd voor vitaliteit!

Laagdrempelige coaching, online of face-to-face

Uit ervaring blijkt dat medewerkers het waarderen als er vanuit de werkgever aandacht wordt geschonken aan leefstijl en vitaliteit door middel van een vitaliteitsprogramma en/of individuele leefstijlcoaching. Medewerkers gaan niet zo snel zelf naar een reguliere leefstijlcoach. Door middel van een (online) inloopspreekuur vitaliteit biedt een werkgever een laagdrempelige mogelijkheid om vragen te stellen over persoonlijk welzijn, wat ten goede komt aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerker en de gezondheid van het bedrijf.

Reacties leefstijlcoaching

l

“Ik voelde gelijk een klik met Annemieke en durfde daardoor veel meer open te zijn dan ik normaal ben”

l

“Niet dit mag niet, dat mag niet“

l

“Ik leef nu veel bewuster en weet beter wat gezond voor mij is en wat niet.“

l

“Nu meer handvatten voor een optimale gezondheid.“

l

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid.”

l

“Je hebt mij echt wakker geschud! Ik heb veel meer energie overdag.”

Je leefstijl verbeteren met Annemieke Deiman

Leer van jarenlange ervaring en expertise als psycholoog en gezondheidsprofessional

Annemieke heeft een master in de Psychologie en is onder andere gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Cognitieve Gedragstherapie. Al jaren deelt zij haar holistische kennis over een gezonde leefstijl, slaap, voeding en mindset op een enthousiaste en inspirerende manier. 

Met praktische handvatten en een luisterend oor helpt zij mensen binnen allerlei beroepsgroepen en via online inspiratiesessies en slaap- en leefstijlcoaching op weg naar een gezonder leven. Haar doel is mensen zelf weer controle te laten ervaren over hun kwaliteit van leven.

Meer weten over leefstijlcoaching voor jouw bedrijf?