Online Slaaptherapie van Annemieke

Verbeter via een online sessie snel jouw nachtrust
onlineslaapcoaching.nl

Je slaap verbeteren met Annemieke Deiman

Leer van mijn jarenlange ervaring en expertise als slaapprofessional

Hi! Ik ben Annemieke en ik heb Sleep Wellness Consultancy in 2015 opgericht. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik gepassioneerd om mijzelf te ontwikkelen als gezondheidsprofessional en de wereld beter te laten slapen. Ook omdat ik zelf heb ervaren hoeveel impact slecht slapen op het dagelijks leven kan hebben.

Even terug naar het begin. Ik heb een master in de Psychologie en ben onder andere gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-i). Al een aantal jaren deel ik holistische kennis over slaap, voeding, mindset en gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je mij zeker in een van mijn workshops of tijdens individuele slaaptherapie zal horen zeggen.

Met praktische handvatten en een luisterend oor help ik mensen binnen allerlei beroepsgroepen en via online webinars en slaapcoaching op weg naar een gezonde nachtrust. Mijn doel is mensen zelf weer controle te laten ervaren over de slaapkwaliteit en slaapduur. Op naar een fitter en uitgerust leven!