Workshop Slaap Je Fit!

Wist u dat veel mensen last hebben van slaapproblemen en maar weinig medewerkers dit melden bij de werkgever? Vooral in masculine bedrijven is het nog een taboe om te praten over vermoeid zijn en slaapproblematiek. Mensen die slaapproblemen, zoals slapeloosheid, ervaren zijn vaker ziek, hebben concentratieproblemen, stemmingswisselingen en maken meer fouten en ongelukken. Sleep Wellness Consultancy biedt een slaapworkshop en slaaptherapie aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en brengt het gesprek op gang, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Workshop Slaap je Fit!

In de slaapworkshop ‘Slaap je Fit!’ worden deelnemers meegenomen in de wondere wereld van de slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en vitaliteit en de belangrijkste tips voor beter slapen. De slaapcursus is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding! Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier in het dagelijks leven.

 

 

De slaapworkshop wordt op maat gemaakt voor het bedrijf rekening houdend met leeftijd & opleidingsniveau en b.v. met extra aandacht aan stressmanagement, jonge kinderen, voorkomen jetlag… Na afloop ontvangen de deelnemers de ’Top 10 Gouden Slaaptips’ kaart. Huidige slaapproblemen worden in kaart gebracht en het effect van de workshop op de slaapkwaliteit en slaapduur van de deelnemers zal door middel van een groepsrapportage voor de werkgever inzichtelijk worden gemaakt.

 

 

 

 

Dit zeggen klanten over de slaaptraining en coaching van Sleep Wellness Consultancy:

“Ontzettend leuke workshop met veel nieuwe inzichten over de wereld van slapen”

“Goede uitleg wat de functie is van slapen en hoe het lichaam zich hierop voorbereid”

“Er komen heel veel facetten voorbij welke kunnen helpen om de slaapproblemen te verminderen”

“Veel nieuwe info gekregen en inzicht hoe met problemen om te gaan”

“Fijn om zaken met anderen te kunnen delen”

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid”

“Met jouw enthousiasme krijg je iedereen mee!”

“Iedereen is na afloop zeer enthousiast aan de slag gegaan met de tips en tricks”

” Zeker een aanwinst voor jezelf en het bedrijf”