Leefstijlcoach voor Medewerkers

Bij het inloopspreekuur vitaliteit kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier terecht met al hun gezondheidsvragen. Leefstijlcoaching voor medewerkers heeft een signalerende- en doorverwijsfunctie, maar voornamelijk een adviesfunctie als het gaat om kleine stappen zetten richting meer vitaliteit. Met behulp van motiverende gespreksvoering wordt achterhaald waar de bereidheid tot verandering ligt. Vraagstukken kunnen gaan over stress, work-life balance, prive zorgen, onzekerheid, beweging, voeding, alcohol, roken, drugs, afvallen, slaapproblemen etc. Medewerkers worden in hun kracht gezet en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor een vitaal leven wordt gestimuleerd. Healthy People = Healthy Business! De consulten vitaliteit zijn tevens online mogelijk. Vitaliteit- en leefstijlcoaching kan eventueel na een workshop Vitaliteit worden aangeboden.

Dit zeggen klanten over Leefstijlcoach voor Medewerkers en Inloop Spreekuur Vitaliteit van Sleep Wellness Consultancy:

“Ik voelde gelijk een klik met Annemieke en durfde daardoor veel meer open te zijn dan ik normaal ben”

“Niet dit mag niet, dat mag niet”

“Aanvullend hebben wij gekozen voor individuele consulten bij Annemieke. Medewerkers maken hier graag gebruik van zodat zij extra aandacht en adviezen kunnen krijgen voor specifieke vraagstellingen.”

“Ik leef nu veel bewuster en weet beter wat gezond voor mij is en wat niet.”

“Ik heb goede handvatten gekregen wat te doen voor het slapen en wat betreft voeding. En het helpt!”

“Nu meer handvatten voor een optimale gezondheid.”

“Meer dan ik er had van verwacht.”

“Je hebt mij echt wakker geschud! Het is allemaal heel praktisch en logisch, maar als je het niet weet, kun je het ook niet toepassen.  Ik heb veel meer energie overdag.”

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid.”