Incompany workshops

Wist u dat veel mensen last hebben van slaapproblemen en maar weinig medewerkers dit melden bij de werkgever? Mensen die slecht slapen zijn vaker ziek, hebben concentratieproblemen, stemmingswisselingen en maken meer fouten en ongelukken. Sleep Wellness Consultancy biedt workshops en coaching aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en leefstijl, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Workshop Slaap je Fit! / Slaap je Fit! in Ploegen

 

In de workshop ‘Slaap je Fit!’ worden de deelnemers meegenomen in de wondere wereld van de slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en de belangrijkste tips voor een optimale nachtrust. De workshop is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding! Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier in het dagelijks leven.
De workshop wordt op maat gemaakt voor het bedrijf (b.v. met extra aandacht aan stressmanagement, onregelmatige diensten/ploegendiensten, nachtarbeid, voorkomen jetlag) en medewerkers krijgen na afloop de belangrijkste voorwaarden voor een goede nachtrust mee.

 

Duur: 2.5 uur

Workshop Boost your Energy

 

Medewerkers die fit zijn verzuimen minder en zijn productiever. Tijdens de ‘Boost your Energy’ workshop worden deelnemers op een interactieve manier bewust gemaakt van het belang van een gezonde leefstijl. Samen gaan we aan de slag met gezondheidsthema’s zoals beweging, voeding, ademhaling, mindset, slaap en stress. Wat gaat er op dit moment goed en wat kan er beter? Kleine aanpassingen kunnen een groot effect geven op het dagelijks energieniveau. We maken een persoonlijk actieplan en door middel van laagdrempelige oefeningen leren deelnemers zichzelf en hun collega’s beter kennen. Naar aanleiding van de workshop kunnen medewerkers eventueel individueel begeleid worden om hun persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen.

 

Duur: 2.5 uur

 

Slaap- en vitaliteitscoaching en open spreekuren

 

U en uw medewerkers kunnen individueel begeleid worden bij gezondheidsdoelen, zoals beter slapen, meer energie of gewichtsverlies (evt. online). Periodieke incompany ‘inloopspreekuren vitaliteit’ voor medewerkers met gezondheidsvragen zijn tevens mogelijk.

 

Consulting

 

Sleep Wellness Consultancy denkt graag met u mee over het gezondheidsbeleid in uw organisatie en een op te stellen periodiek gezondheidsprogramma voor uw werknemers, met als doel de vitaliteit en betrokkenheid van de werknemers verhogen en het verzuim verlagen.

100% van de klanten zou de training en coaching van Sleep Wellness Consultancy ook aanbevelen aan anderen.

“Open sfeer, interessante inhoud en veel bruikbare tips.”

“Goede uitleg wat de functie is van slapen en hoe het lichaam zich hierop voorbereid.”

“Er komen heel veel facetten voorbij welke kunnen helpen om de slaapproblemen te verminderen.”

“Veel nieuwe info gekregen en inzicht hoe met problemen om te gaan.”

“Fijn om zaken met anderen te kunnen delen.”

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid.”

“Met jouw enthousiasme krijg je iedereen mee!”