Individuele Coaching

Slaap- en leefstijlcoaching (ook online mogelijk)

We maken een analyse van de betreffende slaapklachten, slaaphygi├źne en leefstijl. De theorie van het slapen wordt uitgelegd en de meest belangrijke voorwaarden voor een gezonde nachtrust. Tijdens de slaap- en leefstijlcoaching maken we gebruik van een slaapdagboek en gebruiken we technieken uit de cognitieve gedragstherapie om slaapbelemmerende gedachten en gewoonten te doorbreken. Er worden volop praktische tips gegeven en concrete slaap- en leefstijlbevorderende afspraken gemaakt.

Persoonlijke effectiviteit en leefstijl (ook online mogelijk)

Persoonlijke effectiviteit- en leefstijlcoaching coaching is bedoeld voor mensen die meer uit het leven willen halen en zich vitaler willen voelen, zowel fysiek als mentaal. Wil jij meer energie? Je blijer voelen? Minder stress? Een betere work-life balance? Wat vind jij belangrijk als het gaat over kwaliteit van leven? Samen maken we een overzicht van jouw leven en zetten we een plan uit met haalbare stappen en realistische doelstellingen.

100% van de klanten zou de training en coaching van Sleep Wellness Consultancy ook aanbevelen aan anderen!

“Ik voelde gelijk een klik met Annemieke en durfde daardoor veel meer open te zijn dan ik normaal ben.”

“Je hebt mij echt wakker geschud! Het is allemaal heel praktisch en logisch, maar als je het niet weet, kun je het ook niet toepassen. Slapen gaat weer perfect en ik heb veel meer energie overdag.”“Ik wist niet dat de activiteiten op de dag zelf zo veel invloed hebben op de slaapkwaliteit. Door alle tips heb ik nu veel meer energie.”

“Ik heb goede handvatten gekregen wat te doen voor het slapen en wat betreft voeding. En het helpt!”

“Ik leef nu veel bewuster en weet beter wat gezond voor mij is en wat niet.”