Sleep Wellness Consultancy

 

Voor Slaapworkshops, Slaaptherapie, Slaapcursussen & Online Coaching

Iedereen verdient een uitgerust leven! Het maximale uit je dag kunnen halen, volop energie, gezonde keuzes kunnen maken, genieten, een gezond gewicht, veilig handelen in het verkeer, geduld kunnen opbrengen, liefdevol naar je omgeving, scherp en alert zijn en akelige ziektes voorkomen. Een paar van de vele voordelen van een gezonde nachtrust.

24% van de mensen van 25 jaar en ouder in Nederland heeft slaapproblemen (CBS, Gezondheidsenquete, 2018). Zij slapen te kort, hebben moeite met in slaap vallen en/of doorslapen. Oorzaken kunnen liggen in stress, slaaphygiene, leefstijl, hormonen, lichamelijke klachten, een verstoord bioritme door werken in ploegendienst etc. Veel mensen zijn er niet bewust van dat hun slaap niet van optimale kwaliteit is. Chronisch slecht slapen kan resulteren in tal van mentale en fysieke klachten, zoals concentratieproblemen, stress, somberheid, overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en burn-out.
Gelukkig krijgt het belang van een gezonde slaap steeds meer de aandacht die het verdient. Sleep Wellness Consultancy deelt deze missie en verhoogt haar deelnemers slaapkwaliteit en daarmee vitaliteit en duurzame inzetbaarheid door middel van interactieve slaapworkshops en inspiratiesessies slaap en vitaliteit en (online) slaaptherapie. Sleep Wellness Consultancy is actief binnen bedrijven in Nederland en op de Antillen (Sleep Wellness Curacao) en verzorgt online slaaptherapie voor particulieren wereldwijd. Sleep Wellness Consultancy is tevens gespecialiseerd in het voorlichten van ploegendienstmedewerkers.

 

Dit zeggen klanten over de slaaptraining en coaching van Sleep Wellness Consultancy:

“Heel erg leerzaam en interessant en vol enthousiasme gegeven!”

“Ontzettend leuke inspiratiesessie ‘Slaap je fit’, in een week die voor ons bedrijf in het teken stond van vitaliteit.”

Met een goede mix tussen weetjes en praktische tips heeft het mij aangezet om mijn slaapritueel nu eens echt concreet te maken.

Goed slapen is een stuk makkelijker als je een beetje weet hoe het zit. Bedankt!

Annemieke heeft workshops gegeven aan medewerkers van ons ziekenhuis, zowel voor medewerkers in kantoorbanen, als 24 uur diensten en ook specifiek 1 voor de medisch specialisten. De workshops zijn echt een aanrader en werden enorm gewaardeerd.

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid.”

“Nu we weten hoe belangrijk goede slaap voor iedereen is adviseer ik zeker deze workshops te geven of met Annemieke hierover in contact te komen.”

“Interactieve workshop waarin theorie over ons brein zich afwisselde met praktische tips en oefeningen om een betere slaapkwaliteit te creëren. “

“Een aanrader voor iedereen!”

 

Contact


 

Stuur een bericht!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

 

Networks

Volg Sleep Wellness Consultancy en ontvang interessante artikelen, filmpjes en nieuwsberichten over de slaap!

Telefoonnummer: + 31 6 26 70 71 88
E-mailadres: info@sleepwellness.nl
KvK-nummer: 72208368