Intro

Sleep Wellness Consultancy boost de slaapkwaliteit en vitaliteit van uw medewerkers door middel van interactieve workshops en consulten. Iedereen verdient een uitgerust leven!

 

Ongeveer 20% van de mensen wereldwijd heeft last van slaapproblemen. Daarnaast zijn veel mensen niet bewust dat hun slaap niet van optimale kwaliteit is. Chronisch slecht slapen kan resulteren in tal van mentale en fysieke klachten, zoals concentratieproblemen, stress, overgewicht, een hoge bloeddruk en burn-out.

 

Gelukkig krijgt het belang van een goede nachtrust steeds meer de aandacht die het verdient. Sleep Wellness Consultancy verzorgt de incompany workshop Slaap je Fit! en individuele consulten in Nederland en op de Antillen (Sleep Wellness Curacao).

 

Incompany workshops

Wist u dat veel mensen last hebben van slaapproblemen en maar weinig medewerkers dit melden bij de werkgever? Mensen die slecht slapen zijn vaker ziek, hebben concentratieproblemen, stemmingswisselingen en maken meer fouten en ongelukken. Sleep Wellness Consultancy biedt workshops en coaching aan om mensen bewust te maken van het belang van een gezonde nachtrust en leefstijl, waardoor verzuim kan worden voorkomen en medewerkers met meer energie aan de slag te kunnen.

Workshop Slaap je Fit! / Slaap je Fit! in Ploegen

 

In de workshop ‘Slaap je Fit!’ worden de deelnemers meegenomen in de wondere wereld van de slaap, de invloed van leefstijl op de slaapkwaliteit en de belangrijkste tips voor een optimale nachtrust. De workshop is interactief van aard en zorgt voor bewustwording en teambuilding! Deelnemers ervaren na afloop meer controle over de slaap, slapen beter en ervaren meer energie en plezier in het dagelijks leven.
De workshop wordt op maat gemaakt voor het bedrijf (b.v. met extra aandacht aan stressmanagement, onregelmatige diensten/ploegendiensten, nachtarbeid, voorkomen jetlag) en medewerkers krijgen na afloop de belangrijkste voorwaarden voor een goede nachtrust mee.

 

Duur: 2.5 uur

Workshop Boost your Energy

 

Medewerkers die fit zijn verzuimen minder en zijn productiever. Tijdens de ‘Boost your Energy’ workshop worden deelnemers op een interactieve manier bewust gemaakt van het belang van een gezonde leefstijl. Samen gaan we aan de slag met gezondheidsthema’s zoals beweging, voeding, ademhaling, mindset, slaap en stress. Wat gaat er op dit moment goed en wat kan er beter? Kleine aanpassingen kunnen een groot effect geven op het dagelijks energieniveau. We maken een persoonlijk actieplan en door middel van laagdrempelige oefeningen leren deelnemers zichzelf en hun collega’s beter kennen. Naar aanleiding van de workshop kunnen medewerkers eventueel individueel begeleid worden om hun persoonlijke gezondheidsdoelen te behalen.

 

Duur: 2.5 uur

 

Slaap- en vitaliteitscoaching en open spreekuren

 

U en uw medewerkers kunnen individueel begeleid worden bij gezondheidsdoelen, zoals beter slapen, meer energie of gewichtsverlies (evt. online). Periodieke incompany ‘inloopspreekuren vitaliteit’ voor medewerkers met gezondheidsvragen zijn tevens mogelijk.

 

Consulting

 

Sleep Wellness Consultancy denkt graag met u mee over het gezondheidsbeleid in uw organisatie en een op te stellen periodiek gezondheidsprogramma voor uw werknemers, met als doel de vitaliteit en betrokkenheid van de werknemers verhogen en het verzuim verlagen.

100% van de klanten zou de training en coaching van Sleep Wellness Consultancy ook aanbevelen aan anderen.

“Open sfeer, interessante inhoud en veel bruikbare tips.”

“Goede uitleg wat de functie is van slapen en hoe het lichaam zich hierop voorbereid.”

“Er komen heel veel facetten voorbij welke kunnen helpen om de slaapproblemen te verminderen.”

“Veel nieuwe info gekregen en inzicht hoe met problemen om te gaan.”

“Fijn om zaken met anderen te kunnen delen.”

“Erg afwisselend en informatief op verschillende gebieden van gezondheid.”

“Met jouw enthousiasme krijg je iedereen mee!”

 

 

Individuele Coaching

Slaap- en leefstijlcoaching (ook online mogelijk)

We maken een analyse van de betreffende slaapklachten, slaaphygiëne en leefstijl. De theorie van het slapen wordt uitgelegd en de meest belangrijke voorwaarden voor een gezonde nachtrust. Tijdens de slaap- en leefstijlcoaching maken we gebruik van een slaapdagboek en gebruiken we technieken uit de cognitieve gedragstherapie om slaapbelemmerende gedachten en gewoonten te doorbreken. Er worden volop praktische tips gegeven en concrete slaap- en leefstijlbevorderende afspraken gemaakt.

Persoonlijke effectiviteit en leefstijl (ook online mogelijk)

Persoonlijke effectiviteit- en leefstijlcoaching coaching is bedoeld voor mensen die meer uit het leven willen halen en zich vitaler willen voelen, zowel fysiek als mentaal. Wil jij meer energie? Je blijer voelen? Minder stress? Een betere work-life balance? Wat vind jij belangrijk als het gaat over kwaliteit van leven? Samen maken we een overzicht van jouw leven en zetten we een plan uit met haalbare stappen en realistische doelstellingen.

100% van de klanten zou de training en coaching van Sleep Wellness Consultancy ook aanbevelen aan anderen!

“Ik voelde gelijk een klik met Annemieke en durfde daardoor veel meer open te zijn dan ik normaal ben.”

“Je hebt mij echt wakker geschud! Het is allemaal heel praktisch en logisch, maar als je het niet weet, kun je het ook niet toepassen. Slapen gaat weer perfect en ik heb veel meer energie overdag.”



“Ik wist niet dat de activiteiten op de dag zelf zo veel invloed hebben op de slaapkwaliteit. Door alle tips heb ik nu veel meer energie.”

“Ik heb goede handvatten gekregen wat te doen voor het slapen en wat betreft voeding. En het helpt!”

“Ik leef nu veel bewuster en weet beter wat gezond voor mij is en wat niet.”

Over SWC

Missie

 

De missie van Sleep Wellness Consultancy is om de wereld beter te laten slapen. Het belang van een gezonde slaap wordt veelal onderschat en SWC wil mensen ‘wakker laten worden’ om zo hun kwaliteit van leven te bevorderen.

 

Tevreden klanten

 

Aruba: Aruba Bank, CMB Bank, AZV Health Insurance, De Wit Bookstores, Aruba Human Resources Association, Visser Trading, Brown Lawyers, AIB, BDO-WTS
Curacao: KPMG Tax & Legal, Abel Tasman College, Visser Trading, Algemene Bond van Overheidspersoneel, CITCO
Bonaire: Best Care Logistics
Nederland: Tata Steel, MSD, Centrica, DS Smith Paper De Hoop Eerbeek, DS Smith Packaging Tilburg, Flevoziekenhuis, JCC Groningen, Arval BNP Paribas, Plukon Food Group, V-Kam Education

 

Management

 

Sleep Wellness Consultancy is opgericht door Annemieke Deiman, slaap psycholoog & health consultant. Annemieke heeft een universitair diploma psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2006) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. Na vijf jaar in de arbo-wereld gewerkt te hebben als consultant Vitaliteit & Gezondheid heeft ze haar eigen bedrijf opgericht. Annemieke is gepassioneerd om de wereld beter te laten slapen en deelt haar holistische kennis over slaap en gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of tijdens individuele consulten zult horen zeggen. Met praktische handvatten en een luisterend oor helpt Annemieke mensen op weg naar een uitgeruster leven.

 

Voor Annemieke’s werkervaring zie LinkedIn

Slaap & Slaapstoornissen RINO Groep – oktober 2018
Symposium Kind & Slaap – oktober 2018

 

 

Contact

Wilt u meer informatie over wat Sleep Wellness Consultancy voor u kan betekenen of een offerte opvragen? Vul dan onderstaand e-mailformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Stuur een bericht!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

[recaptcha]

 

Networks

Like de Facebook pagina van Sleep Wellness Consultancy en ontvang interessante artikelen, filmpjes en nieuwsberichten over de slaap!
 

 
Telefoonnummer: + 31 6 26 70 71 88
E-mailadres: info@sleepwellness.nl
KvK-nummer: 72208368